Varför välja korta länkar

Samla, organisera och dela dina länkar

Med korta länkar kan du smidigt och enkelt skapa länkar som är viktiga för dig! Samla och organisera dina länkar i mappar (länksamlingar). Dela länkar enkelt på sociala media som Facebook och Twitter.

Få avancerad statistik och en helhetsbild över besökarens land, användarens enheter som mobil eller dator, antal klickningar för varje länk, antal unika klicks för varje länk m.m  Med korta länkar har du många fördelar som du har nytta av när det kommer till just länkar, dela länkar, veta hur många som använt din länk fär att besöka just din hemsida.

Göra långa URL korta

Skriv eller klistra in din länk för att korta ner länken.

Tex:  www.minfinahemsida.se/klienter/portfolio/design/logotyper/2018/07/juli/

Din nya länk blir att se ut såhär (exempel): kortalankar.se/1234 som i sin tur skickar besökare vidare till www.minfinahemsida.se

När du sedan delar detta som ett inlägg på Facebook eller skapar en annons med länken så kommer du se statistik över dina besökare och även antal personer som klickat på länken.

Varför du ska välja korta länkar

 • Använd korta länkar på alla dina enheter, surfplattta, dator och telefoner. 
 • Vi erbjuder alltid nya funktioner för premiumanvändare
 • Det kostar aldrig extra för nya tillägg och funktioner
 • Alltid samma månadskostnad, inga konstigheter. Inga dolda avgifter. 99kr/mån. 
 • Samla alla dina länkar på ett säkert ställe med dagliga säkerhetskopior. 
 • Organisera dina länkar och lägg till dem i länksamlingar (mappar för dina länkar).
 • Dela länksamlingar med andra genom en unik och anpassad länk
 • Avancerad statistik för varje länk
 • Skapa regler och skicka olika besökare till olika sidor
 • Skapa privata länkar där endast du har åtkomst
 • Skapa offentliga länkar eller länksamlingar som delas med andra
 • Byt innehåll på dina länkar - byt webbplats om sidan upphört att existera eller om du vill skicka besökare till en ny webbplats. Det bästa är att besökarnas länk förändras inte och de går in precis som de gjort tidigare men de skickas bara till en ny sida 
 • Exportera länkar och samlingar till csv standard.  

Ett verktyg för dig som jobbar med annonser på Facebook och Google 

Få statistik över antal unika besökare och antal klickningar för varje länk du skapar och delar: perfekt för den som skapar annonser på Facebook och Google Adwords: Få enkel överblick och se vart dina besökare kommer ifrån samtidigt som du kan ändra länkar till nya sidor men alltid behålla namnet och länken som delas på sociala media.

Ett verktyg för marknadsföring och försäljning

Låt oss leka med tanken att du väljer att korta länken till din webbplats. Sedan vill du marknadsföra länken via Facebook. Med korta länkar ser du direkt vart besökaren kommer ifrån tex sociala media. Du vill skapa yttligare en förkortad länk för twitter: men den ska skicka besökaren först till en landningssida (visa upp en produkt, tjänst eller tipsa om något unikt) och slutligen ska besökaren skickas till hemsidan. Du kan skapa olika länkar för olika kanaler och på så sätt få tillgång till all statistik på ditt användarkonto.   

Avancerad statistik

Med korta länkar får du tillgång till statistik för varje länk du lagt till se detsljerad information om vart besökaren kommer ifrån och om de anvmde en dator, surfplatta eller smartphone för att klicka in sig på din länk.

Ett fantastiskt SEO verktyg  

Arbetar du med att skapa innehåll och sökmotoroptimera dessa sidor? Perfekt! Korta länkar är för dig som jobbar med att skapa länkar och länksamlingar för att förbättra SEO poängen för din webbplats. Med korta länkar samlar du alla dina länkar på ett och samma ställe. Dela länkarna med dina klienter eller använd de fär att driva försäljning via Facebook. Se exakt hur många som klickat på din länk under tex. september månad.

Skapa bakåtlänkar via vår webbplats som länkas till dina webbplatser eller de sidor du arbetar med.

Be din klient registrera ett konto så kan personen se antal klickningar på deras länkar där du delar länken till dem smidigt och enkelt.

Skapa regler och fånga din målgrupp

Med korta länkar kan du skapa regler för varje länk. En regel kan se ut på följande sätt:

Skicka alla besökare som sitter vid en dator till följande sida:

www.minhemsida.se/kampanjer

för alla besökare med iPhones och Android: Skicka dem till följande adress:

www.minhemsida.se/kampanjerförmobilen

Du börjamed att skapa annonser på Facebook och delar en länk skapat med korta länkar: du kan välja låta vissa användare få tillgång till en särskild sida och andra besökare får Hamna på en helt annan sida 

Skapa annonser och visa besökaren en liten och diskret ruta längst ner i det vänstra hörnet: Ta del av vår höstkollektion. Klicka Här.

Med dessa marknadsföringstekniker och vårt verktyg så kan du skapa landingssidor, annonsplatser och kampanj popuper som besökaren tar del av utan att det ska kännas ”för mycket” eller spamvarning. Vår webbplats presenterar innehållet så vackert som möjligt och premium funktionerna är noga utformade att de alltid ska passa din webbplats när det kommer till grafik och design.

Välj vem som kan förhandsvisa länkar

Välj mellan två visningsalternativ för dina länkar: 

Privat - bara du har tillgång till länkarna från ditt användarkonto.

Offentlig - Dela dessa så alla med länken kan öppna och besöka webbplatsen. 

Varför tar ni betalt för premium funktioner?

Vi vill kunna leverera unikt innehåll och praktiska verktyg som du har använding utav. Med korta länkar kan du registrera dig helt gratis och lägga till totalt 5 länkar utan kostnad. Om du däremot vill lägga till länkar varje dag eller skapa korta länkar åt dina klienter, så debiterar vi låga 99kr per månad med obegränsad använding och obegränsat med länkar. Månadsvgiften är inte bindande och kan sägas upp när du önskar det.

Vi jobbar dagligen med att underhålla webbplatsen med uppdateringar, betala server kostnader, betala för SSL kryptering (så att du som besökare är säker) domänavgifter m.m. Listan med alla utgifter och tidsåtgång kan göras lång. Vi debiterar våra premiumanvändare en låg månadskostnad som passar alla typer av användare, fattig, rik, ung, gammal, nybörjare eller proffs på digital närvaro. Vi använder månadsvgiften för att återinvestera i webbplatsen med att skapa och lägga till nya funktioner för att ge dig den bästa upplevelsen varje gång du besöker vår webbplats.